Portalul ofera informatii complete despre furnizorii de produse si servicii din domeniul nuntilor si al evenimentelor speciale.

Oferim detalii despre cele mai bune magazine si furnizori de produse/servicii pentru nunti, de la buchete, aranjamente florale si lumanari de nunta, pana la restaurante si cofetarii specializate in torturi si prajituri pentru nunta, agentii organizatoare de evenimente, formatii si dj, lumini, artificii, efecte speciale, fotografi, cameramani si companii de inchirieri limuzine!

Muzica profesionista la nunti si petreceri+DJ

Muzica profesionista la nunti si petreceri+DJ Muzică vie pentru cele mai importante evenimente din viața dumneavostră Petrecere de firma sau Nunti, Cumatrii, Zile de Nasteri sau orice alt eveniment la un preţ rezonabil, calculat în dependenţă de componenţa pe care o alegeţi Dumneavoastră (VIOARA, ACORDEON, TAMBAL, SAXOFON, CLAPE) Sau daca doriti numai Dj cu aparataj bun+ solist vocal (populara+usoara) + Moderatoare!! ::::: SUPEROFERTA: DACA COMANDATI MUZICA DE LA NOI PRIMITI SERVICII FOTO LA PRET REDUS Repertoriul cuprinde genuri muzicale precum: Etno, Muzică Populară, Dance, Latino, Pop-Rock, Usoară, Lăutărească si mai ales Muzică de Petrecere. Dar inainte de toate puteti sa ne vizionati si sper sa va placa sunati acum nu ezitati!! ASTEPTAM SA NE CONTACTATI Pentru a împlini alegerea perfecta vă invită in studioul său de repetiții unde ve-ti putea asculta LIVE repetitiile cît si discuta momentele organizarii evenimetulu
+373 69 572 665