Portalul ofera informatii complete despre furnizorii de produse si servicii din domeniul nuntilor si al evenimentelor speciale.

Oferim detalii despre cele mai bune magazine si furnizori de produse/servicii pentru nunti, de la buchete, aranjamente florale si lumanari de nunta, pana la restaurante si cofetarii specializate in torturi si prajituri pentru nunta, agentii organizatoare de evenimente, formatii si dj, lumini, artificii, efecte speciale, fotografi, cameramani si companii de inchirieri limuzine!

Cafe-bar "Horst" sala pentru banchete

Cafe-bar Va oferim o sala noua de ceremonii, banchete, zile de nastere! Capacitatea salii este de 10-30 persoane, iar de costul meniului veti fi placut surprinsi (150-250 lei/pers). Un personal amabil si responsabil va avea grija ca sarbatorile petrecute in localul nostru sa ramina o amintire de neuitat. Café-bar "Horst" str. Tighina colt cu str, 31 August (in fata Casei Armatei Nationale) REVELION 2017: organizam masa festiva in noaptea de revelion pentru un grup de 25 persoane, costul meniului pentru o persona 650 lei. Meniul contine 11 feluri de platouri, o deservire deosebita a platourilor fierbinti, muzica.
+373 69 753 975