Nume:
Tort Nunta Balti - Bisquit
E-mail:
info@bisquit.md
Telefon:
0223 29 545
Telefon 2:
0794 70 643
Website:
http://bisquit.md

Tort Nunta Balti - Bisquit
Torturi Colaci  Prajituri Nunta Torte la Comanda

Cofetarii renumite pentru retete torturi pentru nunta, prajituri, torturi la comanda, torturi ocazie, tortul miresei, torturi personalizate, mini prajituri, bomboane, fursecuri, torturi aniversare, prajituri nunta, piscoturi nunta, candy bar, fantana ciocolata, torturi copii, torturi speciale, bomboane nunta.

Detalii

Patiseria "Bisquit" vă propune un nou serviciu – amenajarea fourshette-ului dulce.

Acest element inedit al petrecerii va fi un semn de recunoștință și mulțumire pentru oaspeții Dvs. Masa cu dulciuri are aceeași semnificație ca și tortul de nuntă – oaspeții sunt rugați să servească delicii de patiserie pentru ca viața proaspătului cuplu să fie dulce.

De asemenea, această masă poate să conțină și mici cadouri-complimente pentru oaspeți: mesaje personalizate pe dulciuri și bomboniere, pe care oaspeții le vor lua după petrecere.

Principiul după care se amenajează mesele dulci este „de toate câte puțin”. Dulciurile trebie să fie diverse, pentru a face față diferitor gusturi și preferințe. De asemenea, acestea trebuie „să încapă într-o guriță” pentru ca oaspeții să poată gusta din toate. Iar cum masa dulce trebuie să bucure și privirea nu doar gustul, biscuiții, prăjturile și bomboanele pot fi făcute în diverse forme și culori. La acest capitol fantezia nu are limite, putem să realizăm biscuiți în formă de inimioare, felicitări din ciocolată, bomboane în formă de fluturași ș.a.

Servicii

Cofetaria noastra va ofera:

- Candy bar;
- Torturi aniversare;
- Torturi pentru botez;
- Torturi pentru nunta;
- Prajituri de casa;
- Produse de patiserie;
- Produse de post;
- Fursecuri;
- Prajituri la bucata;
- Inghetata;
- Colaci nunta;
- Torte la comanda.

Galerie foto

Tort Nunta Balti - Bisquit
Tort Nunta Balti - Bisquit
Tort Nunta Balti - Bisquit
Tort Nunta Balti - Bisquit