Nume:
Organizare Nunta Criuleni - Hélène Event Agency
E-mail:
niona13@mail.ru
Telefon:
0792 15 115
Facebook

Organizare Nunta Criuleni - Hélène Event Agency
Organizarea Festivitatilor Decorul Salii Organizare Nunta

Agentie organizare evenimente, nunta, botez, petreceri ocazii speciale, organizare petreceri copii, corturi de nunta, decoratiuni, aranjamente florale, program artistic, ice carving, invitatii nunta, botez, marturii.

Detalii

Echipa Hélène Event Agency doreste sã vã dea o mãna de ajutor în organizarea evenimentului de mult dorit și asteptat. Va oferim gamă diversă de servicii, începând de la planificarea nunții și consiliere până la accesorii decorative mărunte, indiferent de restaurant și tematica evenimentului.

Dorim să vă oferim din experienţa noastrã ,sã combinăm ideile dumneavoastre cu imaginația noastrã, şi vã garantãm că vom realiza o nuntă cu o personalitate unică, o nunta de vis.

Fie ca este vorba de nunți, botezuri, cumătrii, zile onomastice, petreceri private sau conferințe și intâlniri de afaceri, Vă punem la dispozitie serviciile noastre:

-Decorarea sălii, zonei întîmpinării cu gama largă de culori a stofei și cu elemente moderne de decorare (candelabre, colivii, lumanari LED, arca, flori artificiale de calitate înaltă, felinare, fals camin și multe alte elemente);

-Organizarea și aranjarea înregistrării în aer liber;

-Panoul oaspeților, plicuri, carduri, numere pentru mese, invitații în stilul evenimetului Dvs., poligrafia cu designul individual;

-Aranjarea zonei întîmpinării și foto, banner, press wall, brand wall;

-Accesorii hand made (penru fotosesiune, candy bar, meselor invitaților și mirilor, pentru orice zonă a evenimentului Dvs.);

-Oferimn serviciile Candy Bar cu livrarera dulciurilor (cake pops, cap cake, maffine, macarons, coșulețe cu fructe sau crema, prăjituri și multe alte), tort la comandă cu designul individual;

-Floristica, butoniere, buchetul miresei in stil original, modern și classic. Compoziții pentru masa mirilor și a invitaților, aranjarea sălilor, arcii și foișorului de nuntă cu flori naturale.

În rind cu serviciile enumerate mai sus, agenția noastra cu mare drag va oferă servicii de livrare cadourilor, coșuri cu fructe sau flori, buchete, compoziții de flori, aranjarea cadourilor și dulciurilor pentru orice ocazie.  

Îmbinand experienţa cu entuziasmul, venim în sprijinul vostru cu o gamă largă de servicii, pentru a vă oferi o nuntă perfectă.

Fiecare cuplu are povestea sa unică ce trebuie să se regăsească în toate aspectele nunţii, prin urmare vom fi încântaţi să vă cunoaştem, să discutăm despre ideile voastre şi să facem împreună un plan care sa vă îndeplinească dorinţele și cerințele.

Servicii

Agentia noastra va garanteaza reusita evenimentului, punandu-va la dispozitie o gama larga de servicii:

- Decoratiuni sala;
- Aranjamente florale;
- Decoratiuni baloane;
- Formatii, Sonorizare+Dj;
- Foto Video;
- Efecte pirotehnice;
- Transport;
- Invitatii nunta;
- Marturii nunta;
- Accesorii nunta;
- Alte servicii de specialitate;
- Inchiriere Fantana de Ciocolata;
- Carduri, meniuri, numere mese;
- Aranjamente Pene de Strut.

 

Galerie foto

Organizare Nunta Criuleni - Hélène Event Agency
Organizare Nunta Criuleni - Hélène Event Agency
Organizare Nunta Criuleni - Hélène Event Agency
Organizare Nunta Criuleni - Hélène Event Agency