Nume:
Organizare Nunta Cimislia - Magical Time Production
E-mail:
office@magicaltime.md
Telefon:
0691 19 717
Telefon 2:
0797 55 277
Telefon 3:
0223 43 792

Organizare Nunta Cimislia - Magical Time Production
Organizarea Festivitatilor Decorul Salii Organizare Nunta

Agentie organizare evenimente, nunta, botez, petreceri ocazii speciale, organizare petreceri copii, corturi de nunta, decoratiuni, aranjamente florale, program artistic, ice carving, invitatii nunta, botez, marturii.

Detalii

Oricare love-story este unică în felul său, de aceea într-atît de inimitabilă ar trebuie să fie fiecare nuntă.

Legîmîntul conjugal se încheie în ceruri, iar frumoasele nunți sunt create de noi – agenția «Magical time». Colectivul nostru mic, însă extrem de creativ nu admite în activitatea sa oricare tip de standarde și șabloane, sobrietatea și banalitatea. Ne este interesant să creăm produse unice, să transpunem în realitate cele mai îndrăznețe visuri și preferințe ale clienților noștri. Tocmai de aceea, Vă propunem să Vă eliberați de povara grijilor și să transmiteți agitația prenupțială pe mîinile profesioniștilor.

Noi nu vom scăpa nici un detaliu! Suntem gata să găsim cea mai buna locație pentru nunta Dumneavoastră, să alegem cel mai delicios meniu, să ne asumăm grija pentru elaborarea poligrafiei de nuntă (invitații, carduri pentru oaspeți, etichete, postere) și a accesoriilor nupțiale (păhare, pernuțe pentru verighete,  cufăr pentru plicuri etc), vom inventa o «arhitectură originală» a tortului miresei, vom întocmi show-programul evenimentului, Vă vom ajuta cu înscenarea primului dans al mirilor, vom organiza cortegiul de nuntă, filmarea foto-video, vom invita cel mai bun coafor, make-up artist și florist. Fiecare profesionist cu care colaborăm, fie că e moderator sau stilist,  de nenumărate ori și-a demonstrat fiabilitatea și înaltul nivel al măiestriei. De aceea, fiți siguri că asupra sărbătorii Dumneavoastră vor munci veritabilii profesioniști!

Nunți «colorate» - o tendință modernă din lumea industriei de nuntă. Decorarea evenimentului într-o singură gamă de culori neapărat va frapa oaspeții prin frumusețea și armonia sa. Agenția «Magical time» a organizat o multitudine de astfel de evenimente creative și expresive (spre exemplu în gama orange sau liliachiu). Dacă Vă este pe plac această idee, noi cu mare plăcere o vom realiza la nunta Dumneavoastră.

Putem face nunta Dumneavoastră cu adevărat impecabilă, decorînd-o cu niște sculpturi de gheață. Ele vor conferi evenimentului o atmosferă de basm magic. În simbioză cu florile vii, accesoriile de gheață de pe mese, vor deveni culminația simfoniei aranjamentului nupțial!

Iar încă un truc dea-l nostru – cadourile neobișnuite! Buchetele dulci din bomboane, sacul dorințelor umplut cu bani de ciocolată, foto-puzzluri personalizate, torturi de scutece, certificate de fericire și cupe cadou. Posedăm cele mai originale și extraordinare prezenturi, precum loturie pe Lună, Marte, și chiar steaua nominală. Deținătorii acestui imobil «cosmic» vor primi documentele ambasadei lunii, perfectate în limba rusă.

ȘI, APROPO!!!

În «Magical time» activează o întreagă echipă de îngeri nupțiali. Sunt băieți veseli, plini de viață, hazlii și energici. Îngerii noștri nu vor lăsa pe nimeni indiferent și vor învoioșa oricare companie.  

Nuntă constă din cîteva mii de momente de fericire! De fiecare dată, noi le dăruim clienților noștri, care mai apoi devin prietenii noștri. «Macigal time» se diferențiază prin abordarea individuală a fiecărui proiect în parte, indiferent de amploarea acestuia, punctualitatea și fiabilitatea sa, precum și prin sistemul flexibil de prețuri. Noi prețuim încrederea fiecărui cuplu și facem tot posibilul pentru ca nunta acestora să fie plină cu cele mai fericite și indimenticabile impresii.

Servicii

Agentia noastra va garanteaza reusita evenimentului, punandu-va la dispozitie o gama larga de servicii:

- Decoratiuni sala;
- Aranjamente florale;
- Decoratiuni baloane;
- Formatii, Sonorizare+Dj;
- Foto Video;
- Efecte pirotehnice;
- Transport;
- Invitatii nunta;
- Marturii nunta;
- Accesorii nunta;
- Alte servicii de specialitate;
- Inchiriere Fantana de Ciocolata;
- Carduri, meniuri, numere mese;
- Aranjamente Pene de Strut.

Galerie foto

Organizare Nunta Cimislia - Magical Time Production
Organizare Nunta Cimislia - Magical Time Production
Organizare Nunta Cimislia - Magical Time Production
Organizare Nunta Cimislia - Magical Time Production