Nume:
Efecte Speciale Focuri de Artificii Balti
Telefon:
0794 11 448
Telefon 2:
0687 27 027
Website:
http://maxsem.md

Efecte Speciale Focuri de Artificii Balti
Efecte Speciale Focuri de Artificii

Foc de artificii nunta, lumini nunta, perdea de stele, fum greu nunta, lowfog nunta, efect de apa nunta, followspot nunta, spot urmarire, lumini ambientale nunta, efecte speciale nunta, star cloth nunta, lasere nunta, bule de sapun nunta, show pentru nunta, muzica lumini, divertisment nunta, generator de spuma, confeti nunta, imitarea focului, laser show, lampioane nunta, efecte pirotehnice, spectacol pirotehnic, focuri de artificii, spectacol cu raze laser, zapada artificial, gheata carbonica nunta.

Detalii

Orice eveniment în viața noastră poate fi transformat în sărbătoare. O particularitate deosebită a fiecărui eveniment, indiscutabil, poate fi oferită de șoul de focuri, prin utilizarea efectelor pirotehnice. Anume cu produse de acest gen, își propune să Vă asigure compania noastră.

Compania poloneză Maxsem activează în domeniul importării produselor pirotehnice cu destinație casnică pentru țările CSI și Statele Membre ale UE. La etapa inițială, vânzările de bază se efectuau în interiorul UE. Însă, în anul 2008 a fost primită o decizie despre schimbarea strategiei, în rezultatul căreia a fost schimbat vectorul activității companiei și accentele în vânzări au fost orientate spre Este, în țările fostei URSS. Calitatea Europeană a artificiilor în corelație cu un preț accesibil, logistică profesionistă și deservirea competentă a clienților, a permis companiei Maxsem să devină un actor vizibil al domeniului dat  în Europa de Est. Astăzi compania este prezentă oficial în Polonia, Lituania, Letonia, Moldova, Ukraina, Rusia și Belorusia.

Pe piața Republicii Moldova ne aflăm deja de 3 ani. În acest răstimp, compania a reușit să obțină succese determinate. Cu ceva timp în urmă, despre noi nici nu se auzea, iar la etapa actuală – noi suntem recunoscuți, despre noi se vorbește și în sfârșit -  produsele noastre sunt procurate. Clienții noștri – persoane cu vârstă diferită, cu viziuni și poziții diverse de viață. Însă, toate aceste persoane doresc să-și facă viața mai  frapantă, mai sclipitoare și mai variată. Și noi suntem gata să-i ajutăm în acest proces.

Noi o sa Va dăm sfaturi referitor la alegerea instalărilor de focuri și prin urmare pentru a Vă oferi artificii originale. Fontane și rachete, candele romane și focuri Bengale, petarde și mortiere cu marca noastră comercială, vor crea o atmosferă remarcabilă a odihnei Dvs. Doriți să Vă convingeți de acest lucru? Adresați-vă la noi chiar acum!

Servicii

Firma noastra este autorizata sa execute focuri de artificii. Firma noastra se obliga sa realizeze documentatia si toate avizele necesare pentru un foc de artificii. Personalul angajat provine din cadrul armatei, avand cursuri de specialitate de ultima generatie, si sunt autorizati sa execute focuri cu materiale pirotehnice de orice fel (ex: vulcani, perdele luminoase, facle, faclii, inscrisuri pirotehnice, semne pirotehnice, bombe de orice fel si calibru). 

Galerie foto

Efecte Speciale Focuri de Artificii Balti
Efecte Speciale Focuri de Artificii Balti
Efecte Speciale Focuri de Artificii Balti
Efecte Speciale Focuri de Artificii Balti