Nume:
Aranjamente Florale Balti - Floraria Camelia
E-mail:
cameliamd@ya.ru
Telefon:
0795 63 567
Telefon 2:
0695 09 155
Website:
http://cameliaflori.com

Aranjamente Florale Balti - Floraria Camelia
Buchetul Miresei Aranjamente Florale Nunta

Aranjamente florale, buchetul de mireasa, lumanari cununie, decoratiuni nunta, lumanari nunta, lumanari botez, flori pentru nunta, decoratiuni baloane, buchet nasa, aranjamente florale mese festive, decor restaurant, flori ocazii speciale, aranjamente florale nunta, botez, decoratiuni.

Detalii

Va asteptam sa ne impartasiti visul legat de un eveniment important din viata dumneavoastra pentru ca noi, cu experienta si creativitate, cu pasiune, vom da viata dorintelor dumneavoastra!

Exprima-ti mesajul pe care vrei sa-l afle lumea, despre maretia evenimentului si farmecul locului in care doresti ca florile sa-ti fie alturi si sa completeze prin nobletea lor acele momente unice din viata ta.

Serviciile noastre includ decoratiuni florale pentru orice eveniment, de la reuniuni private pana la cele mai elaborate nunti.

Fie că este vorba despre un simplu buchet de flori, de buchetul miresei, de lumânarea pentru botez a copilului,precum și orice alt tip de aranjament solicitat. Oferim consultanță pentru crearea aranjamentelor florale, alegerea florilor, culori, decorarea lumânărilor de nuntă sau botez, personalizarea coșuletelor cu flori, a cocardelor sau a ghirlandelor pentru mașini!

Vă oferim o gamă largă de flori pentru ca totul să fie așa cum ați visat. Calitatea florilor este cea mai bună, prospețime garantată!

Suntem o echipa de profesionisti, plini de creativitate, un nume in topul firmelor de specialitate, dornici sa va impartasim din experienta noastra.

Цветы Бельцы букеты Молдова

Servicii

Va putem oferi:

- Buchete, aranjamente si decoratiuni florale;
- Buchete de mireasa, lumanari de cununie si de botez, corsaje, bratari si coliere florale, aranjamente florale pentru masini, biserica, restaurant si botez;
- Aranjamente si decoratiuni pentru sarbatorile de iarna;
- Flori şi plante decorative;
aranjamente florale pentru nunţi şi evenimente festive;
- Coşuri cu flori;
- Lumânări de nuntă şi botez.

Galerie foto

Aranjamente Florale Balti - Floraria Camelia
Aranjamente Florale Balti - Floraria Camelia
Aranjamente Florale Balti - Floraria Camelia
Aranjamente Florale Balti - Floraria Camelia