Portalul ofera informatii complete despre furnizorii de produse si servicii din domeniul nuntilor si al evenimentelor speciale.

Oferim detalii despre cele mai bune magazine si furnizori de produse/servicii pentru nunti, de la buchete, aranjamente florale si lumanari de nunta, pana la restaurante si cofetarii specializate in torturi si prajituri pentru nunta, agentii organizatoare de evenimente, formatii si dj, lumini, artificii, efecte speciale, fotografi, cameramani si companii de inchirieri limuzine!

Servicii foto profesionale, la pret disponibil

Servicii foto profesionale, la pret disponibil Poze de cea mai inalta calitate Fotografiez in format RAW dupa ce le prelucrez. Dau materialul finit într-un timp scurt. Prețul include prelucrare si efecte foto. Lucram 2-ua persoane. Cumatrii de la 250 lei foto tematice, zilele de nastere de la 250 lei/ora Nunta de la 1000 lei Фотосессии высокого качества по доступной цене Фотографирую в формате RAW. Обработанные фото будут готовы через день Цена включает обработку и эффекты фото. Работаем вдвоем. крестины от 250 лей. тематические фотосессии от 250 лей час свадьбы от 1000 лей.
+373 79 071 075
nasteanea90290@gmail.com