Portalul ofera informatii complete despre furnizorii de produse si servicii din domeniul nuntilor si al evenimentelor speciale.

Oferim detalii despre cele mai bune magazine si furnizori de produse/servicii pentru nunti, de la buchete, aranjamente florale si lumanari de nunta, pana la restaurante si cofetarii specializate in torturi si prajituri pentru nunta, agentii organizatoare de evenimente, formatii si dj, lumini, artificii, efecte speciale, fotografi, cameramani si companii de inchirieri limuzine!

Dansatori la nunti si cumetrii!!!

Dansatori la nunti si cumetrii!!! Doresti un show cu dansatori pentru evenimentul tau... sau doresti sa oferi un cadou de neuitat mirilor in cea mai frumoasa zi a nuntii lor? Un spectacol care va fascina invitatii si va anima orice nunta, botez sau petrecere corporate, transformandu-le in evenimente memorabile! Desigur toate acestea la un pret rezonabil pentru Dumneavoastra!!! Program oferit: -2 Dansuri Populare Moldovenesti. -Dans Tiganesc + Show Tiganesc sau Dans Oriental -Dans oriental -Intimpinarea Mirilor cu Piine si Sare. -Intimpinarea Nasilor si Socrilor.. -Dansul Prosoapelor la Nasi. -Organizarea Podului de Flori. -Spalarea Miinilor la Nasi. -Colacul Miresei. -Jucatul Colacilor si Darurilor la Nasi. -Jucatul Colacilor la Socri(incuscrirea) -Chef alaturi de toti Invitatii. Puteti urmari citeva secvente din programa noastra in video de mai jos! Va multumim!
+373 69 759 200